Nieuwe app: Handwriter

Posted by on sep 11, 2013 in Blog, Lifestyle | No Comments

handwriter appFoto’s maak je vanaf nu nog persoonlijker met de Handwriter App: een superleuke applicatie waarmee je verschillende handgeschreven teksten aan al je foto’s toevoegt.

‘Het initiatief is ontstaan vanuit het gemis van handgeschreven teksten in de huidige online wereld’, vertelt Manon van Essen, founder van Handwriter. ‘Ons doel is om het handschrift weer terug te brengen.’ Er zijn een aantal standaard geschreven fonts beschikbaar, die je overal in de foto kunt plaatsen. Zowel de kleur als de grootte van het lettertype kunnen worden gewijzigd. Voeg een mooi woord of een leuk zinnetje toe aan je vakantiefoto en deel deze direct via de social media! De app is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de app store.

Eigen handschrift
Het wordt voor iedereen mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. Via de website kun je voor tien euro je jouw handschrift kopen en deze toevoegen aan vrijwel alle fotoalbum of kaarten programma’s. Handwriter maakt gebruik van een algoritme op basis van een analyse van meer dan 3 miljoen woorden. Het algoritme kijkt naar het patroon van de schrijver, legt de variatie vast en wordt automatisch gestart wanneer de consument gaat typen. Handwriter is gestart in 2012, gevestigd in hartje Amsterdam en opgericht door Manon van Essen. Met deze bijzondere software won de jonge onderneemster al diverse prijzen.

 

 
______________________
Andere blogartikelen

– Jail House Rock Festival
– Beauty: Summer Essentials
– Fashion: SENA Eco Couture
– Music: GO!
– Oerol 2013: een fotoverslag
– Isabel Marant for H&M
– Boek: Het Zevende Kind
– Musthave: Vaseline Pink Bubbly
– Figuratie: Moordvrouw (RTL)
– Rinsma’s Fashion First, pt. 1

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.