Persbericht: Jail House Rock Festival

Posted by on jul 29, 2013 in Blog, Kunst & Cultuur, Werk & Verhaaltjes | No Comments


Jail House Rock Festival 2013
De Jail House Rock gedetineerden komen in opstand! Voor de tweede keer organiseren ze een grootse muiterij op de binnenplaats van de oude gevangenis in Leeuwarden: de Blokhuispoort. En dat doen ze niet alleen, maar samen met de Memphis Maniacs! Dit festival wordt een spektakel dat je niet mag missen!

Steff da Campo en de band JUISCHT! zullen op zaterdag 28 september 2013 een sensationele show neerzetten. De rebelse DJ en de ruige rockers zijn inmiddels niet alleen bekenden van de politie, hun naam buldert dwars door de gevangenismuren heen en echoot nog na in Noord-Nederland en omstreken. Deze –inmiddels twaalfde- editie van Jail House Rock belooft een heel speciale te worden…

Memphis Maniacs
Helemaal vanuit de Amerikaanse bajes worden niemand minder dan de Memphis Maniacs ingevlogen! Deze machomannen komen de binnenplaats helemaal met de grond gelijk maken! Op ingenieuze en energieke wijze brengen ze hits uit allerlei stromingen samen in één grote mega mix.

Opzwepende beats, dansbare melodieën, gierende gitaren, knallende klassiekers en nieuwe hits – en dat is nog maar een kleine greep uit het te verwachten spektakel bij Jail House Rock Festival. Uiteraard zijn gitarist The Iki Man en violist Guido Mo ook van de partij! Wil jij een festival meemaken zoals je het nog nooit hebt beleefd? Zin om volledig uit je plaat te gaan? Wil je dansen tot je geen schoenzolen meer overhebt? Meezingen tot je stembanden het begeven? Je mag natuurlijk ook gewoon vanaf een afstandje genieten, met een goudgele rakker in je hand. Maar als je héél dicht bij het podium staat… vang je misschien wel een bezweet gevangenisuniform van één van de optredende bajesklanten! Rock ‘n’ Roll!

Informatie

Alle vorige edities van Jail House Rock waren al vrij snel uitverkocht, haal daarom bijtijds de tickets online of bij Café de Bak! De eerste 250 kaartjes zijn voor slechts €12,50 te verkrijgen via www.steffdacampo.com. Overige tickets in de voorverkoop zijn €15,- en verkrijgbaar via de zojuist genoemde website óf bij Café de Bak (blokhuisplein 40). Aan de deur kost de entree €17,50,-.

Nog even alle info op een rij:
Jail House Rock Festival
Zaterdag 28 september 2013
Blokhuispoort, Blokhuisplein 40
Tijd: 14.00 tot 23.00 uur

 

_________________________________________________

Model
Het was voor mij (als vast gezicht van de Jail House Rock poster) weer tijd voor een ruige rock ‘n’ roll fotoshoot! Dit keer zijn de foto’s geschoten door fotograaf Erikjan Koopmans. De styling en make-up is verzorgd door Irene Jorna en het supertoffe design is ontworpen door Steffen de Vries.

Guido Vedder heeft een videoteaser gefilmd, deze beelden volgen binnenkort. Bovendien nog een kleine shoutout naar Music Store Leeuwarden, voor het beschikbaar stellen van een aantal fantastische muziekinstrumenten en accessoires!
________________________________________________

Delen van het persbericht zijn gepubliceerd in lokale media, zoals: UitKrant Friesland, Suksawat.nl en GPTV

Meer Werk & Verhaaltjes

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.