IMG_1231Mijn naam is Sanne Tjepkema-Toet. Samen met mijn man en drie kids woon ik op het prachtige Waddeneiland Terschelling. In 2014 studeerde ik af aan de Hogeschool van Amsterdam, in de richting Redactie- en Mediaproductie. Sinds 2013 werk ik onder de bedrijfsnaam ‘Toetski’ als freelancer voor allerlei opdrachtgevers.

Mijn beide stages liep ik bij Lourens Luxury Lifestyle Magazine in Leeuwarden en daar ben ik vervolgens een paar jaar blijven werken. Ik schreef advertorials, vulde shoppingpagina’s en nam allerlei interviews af. Daarnaast onderhield ik de website en de socials, schreef ik artikelen n.a.v. persberichten en maakte ik nieuwsbrieven. Ook heb ik over bezoekjes aan een aantal prachtige hotels geschreven, zoals het Schlosshotel im Grunewald in Berlijn, het Atlantis Hotel in Dubai en The Chedi in Muscat, Oman. Daarnaast ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse customer magazines.

Styling
Voordat ik aan de opleiding journalistiek begon, heb ik mijn propedeuse voor Allround Styling behaald aan Artemis Styling Academie – de kennis die ik daar heb opgedaan kan ik goed toepassen in de beroepspraktijk. Bovendien kan ik goed overweg met Adobe Photoshop & InDesign.

Terschelling
Na mijn afstuderen ben ik naar Terschelling verhuisd. Back to the roots. Naast de freelance klussen heb ik twee jaar als Marketing Manager bij evenementenbureau MooiWeer gewerkt, tot ik per 1 december 2019 besloot alleen nog te gaan freelancen. Inmiddels verzorg ik voor diverse bedrijven het beheer van de social media kanalen, schrijf ik voor uiteenlopende opdrachtgevers (on- en offline) en houd ik mij bezig met de grafische vormgeving van o.a. menukaarten en flyers. En niet alleen voor artikelen over het mooiste Waddeneiland van Nederland kun je bij mij terecht, ik schrijf met veel plezier over de meest uiteenlopende onderwerpen!

– – – – – – –

Toetski heeft ervaring met:
– Achtergrondartikelen
– Redigeren/herschrijven
– Interviews
– (Eind)redactie
– Webteksten
– Styling & opmaak van o.a. modepagina’s (Photoshop/InDesign)
– (Customer) Magazines | ontwikkeling & uitvoering
– Persberichten
– Advertorials
– Nieuwsbrieven
– Social Media management
– Vertalen N-E & E-N
– Grafische vormgeving (folders/flyers/kaarten/etc.)

Voor vragen of meer info: info@toetski.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.