Sanne Toet (32)Mijn naam is Sanne Tjepkema-Toet: tekstschrijver en redacteur. Begin 2015 studeerde ik af aan de opleiding journalistiek aan de Hogeschool van Amsterdam, in de richting Redactie en Mediaproductie. Ik ben creatief, nieuwsgierig en leergierig. Met alle plezier schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Tijdens mijn stages én baan bij Lourens Magazine heb ik al veel werkervaring op mogen doen. Zo schreef ik advertorials, ontwierp ik shoppingpagina’s en had ik interviews met bekende namen. Daarnaast onderhield ik de nieuwsberichten op de website, schreef ik artikelen n.a.v. persberichten en maakte ik nieuwsbrieven. Ook heb ik over bezoekjes aan een aantal prachtige hotels geschreven, zoals het Schlosshotel im Grunewald in Berlijn, het Atlantis Hotel in Dubai en The Chedi in Muscat, Oman. Inmiddels ben ik volop aan de gang als freelancer. Dus, hulp nodig met een tekst of artikel? Stuur een mail: info@toetski.com

Customer magazines
Van begin tot eind heb ik de ontwikkeling van deze (customer) magazines meegemaakt; van het contact en overleg met de klant, tot het brainstormen met het team en de uiteindelijke productie van het magazine. Zo hielp ik mee aan de realisatie van ‘Fashion First by Rinsma’ magazine voor Rinsma Fashion Plaza in Gorredijk.

Styling
Voordat ik aan de opleiding journalistiek begon, heb ik mijn propedeuse voor Allround Styling behaald aan Artemis Styling Academie – de kennis die ik daar heb opgedaan kan ik ook nu heel goed toepassen in de beroepspraktijk. Bovendien kan ik goed overweg met Adobe Photoshop & InDesign.

Terschelling
Ik woon op het prachtige Waddeneiland Terschelling. Mocht je een interessant artikel over het eiland willen ontvangen met leuke to-do tips, weetjes, over de historie, en ga zo maar door… let me know! Ik kan veel over het eiland vertellen of je in contact brengen met de juiste persoon.

Toetski heeft ervaring met:
– Tekstschrijven
– Redigeren/herschrijven
– Interviews
– (Eind)redactie
– Webteksten (SEO)
– Styling & opmaak van o.a. modepagina’s (Photoshop/InDesign)
– Customer Magazines (ontwikkeling & uitvoering)
– Persberichten
– Advertorials
– Nieuwsbrieven
– Beheer website & social media
-Vertalen N-E & E-N
– (Politieke) Verslaggeving

Voor vragen of meer info, neem gerust contact op via: info@toetski.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.