44023323_2028224077243884_831447201115799552_oMijn naam is Sanne Tjepkema-Toet. Ik woon samen met mijn man en twee kids op het prachtige Waddeneiland Terschelling. Onder de bedrijfsnaam ‘Toetski’ werk ik als freelance tekstschrijver en redacteur. Daarnaast ben ik werkzaam als Hoofd Marketing bij MooiWeer Terschelling.

Begin 2015 studeerde ik af aan de opleiding journalistiek aan de Hogeschool van Amsterdam, in de richting Redactie en Mediaproductie. Ik ben creatief, nieuwsgierig en leergierig. Met alle plezier schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Mijn stage liep ik bij Lourens lifestyle magazine en daar ben ik vervolgens een paar jaar blijven werken. Ik schreef advertorials, vulde shoppingpagina’s en nam allerlei interviews af. Daarnaast onderhield ik de website, schreef ik artikelen n.a.v. persberichten en maakte ik nieuwsbrieven. Ook heb ik over bezoekjes aan een aantal prachtige hotels geschreven, zoals het Schlosshotel im Grunewald in Berlijn, het Atlantis Hotel in Dubai en The Chedi in Muscat, Oman.

Customer magazines
Van begin tot eind heb ik de ontwikkeling van (customer)magazines meegemaakt; van het contact en overleg met de klant, tot het brainstormen met het team en de uiteindelijke productie van het magazine. Zo hielp ik mee aan de realisatie van ‘Fashion First by Rinsma’ magazine voor Rinsma Fashion Plaza in Gorredijk. Wil jij een magazine uitbrengen en kun je hulp gebruiken bij de ontwikkeling en/of uitvoering? Neem vrijblijvend contact op! [info@toetski.com]

Styling
Voordat ik aan de opleiding journalistiek begon, heb ik mijn propedeuse voor Allround Styling behaald aan Artemis Styling Academie – de kennis die ik daar heb opgedaan kan ik goed toepassen in de beroepspraktijk. Bovendien kan ik goed overweg met Adobe Photoshop & InDesign.

Terschelling
Mocht je een interessant artikel over het eiland willen ontvangen met leuke to-do tips, weetjes, over de historie, en ga zo maar door… let me know! Ik kan veel over het eiland vertellen of je in contact brengen met de juiste persoon.

Toetski heeft ervaring met:
– Tekstschrijven
– Redigeren/herschrijven
– Interviews
– (Eind)redactie
– Webteksten (SEO)
– Styling & opmaak van o.a. modepagina’s (Photoshop/InDesign)
– (Customer) Magazines | ontwikkeling & uitvoering
– Persberichten
– Advertorials
– Nieuwsbrieven
– Beheer website & social media
-Vertalen N-E & E-N
– (Politieke) Verslaggeving
– Grafische vormgeving (folders/flyers/kaarten/etc.)

Voor vragen of meer info: info@toetski.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.