Musthave: Vaseline Pink Bubbly

Posted by on jun 6, 2013 in Blog, Lifestyle | No Comments

Dé nieuwe must-have voor je lippen is de Pink Bubbly van Vaseline. Deze Limited Edition met de smaak van roze bubbels is een beetje decadent en geeft een gevoel van luxe.

header_vaseline

Al jaren lang ben ik fervent gebruiker van Vaseline lip therapy. De handzame blikjes zijn stijlvol en er zit standaard eentje in mijn tas. Mijn favorieten tot nu waren ‘Rosy lips’ en ‘Aloë vera’, maar de gloss die Vaseline nu heeft uitgebracht stijgt met stip naar de eerste plaats in mijn top drie.

De Vaseline Limited Edition Pink Bubbly is verpakt in het bekende blikje, maar dit keer extra stijlvol vormgegeven. Door het lettertype doet het direct aan champagnehuis Moët denken. Deze lip therapy bezorgt je lippen instant softness en geeft ze een zachtroze gloed. En de geur doet je écht denken aan een heerlijk glaasje champagne! Luxe, chique en direct zachte lippen; ik kan de nieuwe Vasline absoluut aanraden. Zowel wanneer je ietwat droge lippen hebt, of als je voor een subtiele glans op je lippen gaat.

Pink Bubbly is vanaf 10 juni exclusief bij Etos verkrijgbaar in combinatie met twee Andrélon Pink producten. Vanaf 8 juli 2013 is de lip therapy van Vaseline ook landelijk verkrijgbaar.
 Adviesprijs € 2,99 (zolang de voorraad strekt).

Deze tekst is geschreven voor shoppenblog.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.