Isabel Marant for H&M

Posted by on jun 12, 2013 in Blog, Mode | No Comments

sabel-Marant-by-Jeremie-NassifModewalhalla H&M komt wel met een heel fijn bericht: Ze hebben niemand minder dan Isabel Marant gestrikt voor een nieuwe samenwerking!

Isabel Marant staat bekend om haar ‘out of bed’ look. Een comfortabel vest, met een grote, nonchalante knot op haar hoofd. Skinny jeans, stoere boots en een lading armbanden om haar arm. Haar stijl is ‘Paris-chic’ te noemen, inspiratie doet ze dan ook vooral op in het Parijse straatbeeld. Zoals op de Champs-Élysées.

Door allerlei invloeden als rock ‘n’ roll, street chic, tomboy en boho met elkaar te mixen, creëert de Française helemaal haar eigen stijl. En dat is een stijl die veel modeliefhebbers wereldwijd aanspreekt. De afgelopen tijd hebben al behoorlijk wat eyecatchers de revue gepasseerd. Denk aan de sneakers met sleehak, of het ‘Weez’ jasje. Zonder al te veel aandacht te besteden aan uiterlijk er toch fantastisch en sexy uitzien, het kan.

“Ik ben heel trots dat H&M mij benaderde voor een samenwerking”, aldus Marant. Voor deze collectie zal ze echt haar eigen stijl aanhouden. “De items in mijn collectie voor H&M zullen goed met elkaar te combineren zijn. Je kunt er veel verschillende dingen mee doen.”

We moeten helaas nog wel even geduld hebben, vanaf 14 november 2013 is de op Parijs geïnspireerde collectie in diverse H&M filialen én online verkrijgbaar. Tot die tijd kunnen we ons wel vast verkneuteren aan allerlei filmpjes en foto’s die Hennes & Mauritz de wereld in zal sturen. Zie hier: de aankondiging. Yaay!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.