Beauty: Summer Essentials

Posted by on jul 19, 2013 in Blog, Lifestyle | No Comments

Summer Essentials BourjoisIk ga op reis en ik neem mee… De Summer Essentials kit van Bourjois! Deze zomer schijnen we niet zonder te kunnen, als we het bekende beautylabel mogen geloven. Ik testte twee producten uit de nieuwe make-up lijn voor Shoppenblog.

Ik heb een zwak voor mini’s: mini douchegel, mini shampoo, mini tandpasta. Als ik op vakantie ga neem ik standaard een lading van deze schattige verzorgingsproducten mee. Het eerste woord dat mij dan ook te binnen schiet als ik dit make-up setje zie: supercute! Een mini blauwe mascara en daarnaast een klein flesje met oogreiniger. Zo lief, én handig. Ik ga binnenkort op reis en deze summer essentials gaan absoluut mee in de handbagage.

Zomers
De Volume Glamour Max Holidays mascara is er in de twee trendy kleuren ‘Electric Blue’ en ‘Green Lagoon’. Deze frisse tinten bezorgen je direct een zomerse look. Bovendien krijgen je wimpers een flinke volumeboost, Ideaal voor een leuke dag in de stad, een avondje stappen of aan het strand: de mascara is waterproof!

Minstens zo handig verpakt is de Yeux Fabuleux oogreiniger. Dankzij de inhoud van 50 milliliter kun je ook deze flacon overal mee naartoe nemen. De zachte twee-fasen formule is fris en verwijdert eenvoudig alle make-up. En bij deze mini-verpakkingen horen natuurlijk ook mini-prijsjes: de mascara is te koop voor slechts €7,99. De bijbehorende remover kost €2,49. Een aanradertje voor als je veel onderweg bent… ideaal voor in je uitgaanstasje óf met de handbagage mee het vliegtuig in.

Deze tekst is geschreven voor Shoppenblog.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.