Handgemaakt: Allerlievelings

Posted by on jul 22, 2015 in Blog, Lifestyle, Mode | No Comments

Screen Shot 2015-07-25 at 19.19.05Een tijdje geleden stuitte ik op een instagramaccount met de naam ‘Allerlievelings’. De stijlvolle foto’s met bijzondere sieraden trokken meteen mijn aandacht. Wat bleek? Allemaal handgemaakt door twee oer-Hollandse meiden!

Laura en Nanette zijn al jaren goede vriendinnen. Op de allereerste Koningsdag is het idee voor een eigen webshop ontstaan. Samen huurden ze een kraam, maakten een aantal spullen én namen ze een hoop oude rommel mee. Dit was zo’n leuke ervaring dat ze hier meer mee wilden doen.

HandgemaaktScreen Shot 2015-07-25 at 19.19.54
Na wat brainstormen is daar ‘Allerlievelings’ uitgekomen. Sinds 1 november 2014 is de webshop online en verkopen ze handgemaakte sieraden en woonaccessoires. Alle producten bedenken, ontwerpen en maken de dames zelf. Ook het logo, de huisstijl, de verpakkingen en de site hebben ze zelf ontworpen en gemaakt. Met een minimalistische, speelse en heel eigen stijl zien de producten er stuk voor stuk heel bijzonder uit! Zo ontwerpen ze leuke voorraadpotten. Maar ook van de originele posters, ringen en armbanden word je meteen hebberig! Neem maar gauw een kijkje in de webshop