Fashion First by Rinsma

Posted by on sep 19, 2013 in Blog, Lifestyle, Mode, Werk & Verhaaltjes | No Comments

Fashion First by Rinsma nummer 2Yess, de tweede editie van Fashion First by Rinsma is een feit. En ook dit nummer staat boordevol leuke interviews, boeiende kijkjes achter de schermen en uiteraard de prachtige najaarsmode!

Dit jaar viert het modewalhalla Rinsma Fashion Plaza hun 125-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze mijlpaal brengen zij een jubileummagazine uit, ontwikkeld door de bladenmakers van Lourens J.C. en ook ik heb meegewerkt. Maar liefst dertien artikelen zijn van mijn hand.. en daar ben ik best trots op!

Zo heb ik aan diverse interessante interviews gewerkt, bijvoorbeeld met Olcay Gulsen van SuperTrash, styliste Manon Meijers én 3FM DJ’s Roosmarijn Reijmer en Michiel Veenstra. Ik ben een dag op pad geweest met een deel van Rinsma’s inkoopteam naar G-Star, heb een kijkje achter de schermen genomen bij het Deco & Styling-team en een artikel geschreven over de Party-afdeling. Regelmatig ben ik op pad geweest met fotografe Marit Anker, onder andere voor de GPS-wandelroute van het Museum Opsterlân en met model Alberdina van Steenwijk Schoenen.

Het is een ontzettend mooi blad geworden en iedereen die bij Rinsma Fashion Plaza in het klantenbestand staat heeft als het goed is een exemplaar op de mat gekregen. Mocht je het magazine niet hebben ontvangen, geen punt; laat hier onderaan de pagina je gegevens achter! Nieuwsgierig geworden? Het is ook online te lezen! Klik op deze link, en er opent een nieuwe pagina waar je rustig Fashion First by Rinsma door kunt bladeren.


Veel leesplezier!

_____________________________

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.