HT Krant 2016

Posted by on mei 1, 2016 in Blog, Kunst & Cultuur, Terschelling | No Comments

IMG_2055Weer een mooi project om aan te hebben meegewerkt: de HT Krant van 2016. Voor de tweede keer werkte ik mee aan de realisatie van de HT Krant, een krant die geheel gewijd is aan de Harlingen-Terschelling Sloepenrace.

Ook deze editie staat boordevol interessante artikelen die allemaal met roeien te maken hebben. Zo worden er twee ‘Markante Roeiers’ in het zonnetje gezet, blikken we terug op de HT Race van 2015 en lees je over het belang van een juiste tijdwaarneming.

Bovendien vind je in deze editie de roeikalender voor komend seizoen, prachtige foto’s van voorgaande races en een routekaart, met regels & tips. Mocht je de krant niet in de bus hebben gekregen:┬áklik hier om de krant online te lezen.

De HT Race vindt altijd plaats op de dag na Hemelvaart, dit jaar dus vroeg: vrijdag 6 mei! Zowel in de haven van Harlingen, als bij de finish op Terschelling is het een groot feest. En aangezien er mooi weer is voorspeld, zou ik er zeker eens een kijkje gaan nemen. De eerste sloepen starten om 11.20 uur. Om boottickets naar Terschelling te boeken moet je bij Rederij Doeksen zijn. Veel plezier en voor alle roeiers: heel veel succes!!

 
___________________________________________________________
Mijn bijdragen aan de krant: artikelen schrijven, beeldredactie, meedenken over de lay-out & eind-/ tekstcontrole.